Стали відомі подробиці вбивства в хостелі під Києвом

Що розповіли в поліції про злочин

У Київській області затримали чоловіка за вбивство у хостелі. Подробиці розповіли в Національній поліції України в регіоні, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, у Вишневому в одному з номерів хостелу знайшли труп чоловіка із травмою голови та живота. В цьому номері проживали троє чоловіків. Один із них – загиблий 48-річний мешканець Фастова. Другий – 43-річний мешканець Вишневого, який зранку повернувся до найманого житла з робочої зміни та виявив тіло сусіда. І третій мешканець – 30-річний житель Полтавської області, який нещодавно оселився у хостелі. Останнього на місці не було.

Згодом поліцейські розшукали третього мешканця хостелу у селі Святопетрівське. Чоловік ховався на роботі. Він пояснив, що разом із сусідом вживав алкоголь, потім між ними сталася сварка, яка переросла в бійку. Чоловіка затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. За фактом умисного нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого затриманому оголосили про підозру. Йому загрожує до десяти років тюрми.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві стався вибух у Деснянському районі столиці. На житловому масиві Троєщина на вулиці Милославській внаслідок вибуху гранати травмовані жінка та чоловік. Поліція затримала чоловіка, який від ревнощів намагався вбити свою знайому та її друга. Подробиці можна подивитись на відео.

Нагадаємо, що у Київській області жінка до смерті забила чоловіка. Вбивство сталося у Білоцерківському районі. В селі Пархомівка 46-річна жінка під час сварки завдала дерев'яною палицею множинні удари по голові та тілу 51-річного чоловіка. Від отриманих травм потерпілий помер.

Читайте також, що у Києві затримали чоловіка, який до смерті побив рідного брата.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися