Викрито двох окупантів, які в Київській області катували мирного мешканця (ФОТО)

Окупанти утримували потерпілого впродовж п'яти днів зі зв’язаними за спиною руками

Повідомлено про підозру двом офіцерам збройних сил рф, які катували мирного мешканця Київської області. Про це повідомляє Київська обласна прокуратура, передають "Коментарі".

За даними слідства, у березні 2022 року в окупованому селі Богданівка Броварського району військовослужбовці збройних сил рф побачили в лісосмузі місцевого мешканця. Щоб затримати чоловіка, вони вистрілили йому в ногу та на броньованій машині привезли до місця своєї дислокації.

Там потерпілого утримували впродовж п'яти днів зі зв’язаними за спиною руками, морили голодом і не давали води. Окупанти не надали йому медичну допомогу після поранення, щоб він страждав від загноєння рани.

Підозрювані неодноразово допитували полоненого про співпрацю з ЗСУ та розташування українських позицій. На виконання наказів фігурантів, підлеглі військовослужбовці рф били прикладом автомата по руці чоловіка та порізали її ножем, душили його, принижували й ображали.

Заступник командира особисто здійснив один постріл в палець лівої руки потерпілого з травматичної зброї. Після цього командир віддав наказ вбити потерпілого.

Однак російські солдати, розуміючи, що чоловік помре через втрату крові від отриманих поранень, залишили його зі зав’язаними руками в приміщенні, де здійснювали допит. Через деякий час потерпілому вдалося втекти.

Нагадуємо, що киянину, який виправдовував ракетні удари окупантів по столиці, повідомлено про підозру. У червні–серпні 2022 року підозрюваний, використовуючи власний акаунт в соціальній мережі, поширював матеріали з виправдовуванням і визнанням правомірною збройної агресії рф проти України та глорифікацією її учасників.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися