У Київській області в комендантську годину п'яні порушники побили поліцейських (ФОТО)

У Київській області затримані двоє правопорушників

У Київській області двоє правопорушників чинили опір правоохоронцям та кинулися на них з кулаками. Про це повідомляє Головне управління Національної поліції в Київській області, передають "Коментарі".

Днями, під час патрулювання в селищі Калита, правоохоронці в комендантську годину зупинили автомобіль "Suzuki" для перевірки документів. 

У ході спілкування з водієм зупиненого транспорту, до поліцейських підійшли двоє осіб, які перебували у стані алкогольного сп’яніння, та почали нецензурно висловлюватися. Надалі правопорушники, спровокувавши конфліктну ситуацію, почали агресивно себе поводити: пошкодили службове авто та кинулися з кулаками на правоохоронців. 

Правоохоронці затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання 28–річного чоловіка та 31-річну місцеву жительку. 

За фактом умисного заподіяння працівникам правоохоронного органу тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням ними службових обов'язків слідчі повідомили фігурантам про підозру. Їм загрожує до 5 років ув’язнення.

Нагадуємо, що в Київській області викрито двох "приватних детективів", які збували інформацію з обмеженим доступом, що зберігається у державних базах даних. Ввартість послуг "детективів" становила від 800 до 2,6 тисяч доларів США. Конфіденційну інформацію про громадян вказані особи отримували з закритих баз державних органів. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися