У Києві чоловік побив водія, викрав його авто та скоїв ДТП (ФОТО)

Столичні правоохоронці затримали порушника

У Києві зловмисник побив водія та викрав його авто. Столичні правоохоронці затримали чоловіка. Про це повідомляє поліція Києва, передають "Коментарі".

Стало відомо, що порушник вдарив керманича, сів у його автомобіль та невдовзі скоїв дорожньо-транспортну пригоду.

До чергової частини Оболонського управління поліції надійшло повідомлення від чоловіка про те, що на проспекті Оболонському невідомий вдарив його та викрав автомобіль марки "Мітсубісі Лансер".

Для пошуку транспортного засобу була введена спеціальна поліцейська операція. У ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники карного розшуку переглянули камери відеоспостереження, встановлені у рамках програми "Безпечне місто", та прослідкували рух авто. Відтак патрульні за отриманим орієнтуванням виявили іномарку та порушника за кермом на вулиці Левка Лук’яненка. За цей час чоловік встиг потрапити у ДТП.

Слідчі затримали зловмисника. Це - місцевий мешканець, 1984 року народження, який раніше не притягувався до кримінальної відповідальності. Чоловіку загрожує до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна або без такої.

Нагадуємо, що в Києві зупинений патрульними водій об'єднав в одну подію порушення ПДР, позбавлення права керування, переслідування, підроблені документи та ознаки сп'яніння.

Читайте также