У Київській області за сексуальне насильство над дитиною затримали групу осіб

Зловмисникам повідомлено про підозру

У Київській області затримали п'ятьох осіб за підозрою у знущаннях і сексуальному насильстві над 11-річною дівчинкою. Про це повідомляє Київська обласна прокуратура, передають "Коментарі".

П'ятьом особам, четверо з яких неповнолітні, повідомлено про підозру у вчиненні дій сексуального характеру стосовно 11-річної дитини.

За інформацією слідства, дівчинка була в гостях у двох подруг віком 15 та 17 років. Там також були присутні двоє неповнолітніх гостей - хлопець і дівчина віком 14 і 15 років та 22-річний чоловік. Після вживання алкоголю вони почали ображати 11-річну дівчинку та застосовувати до неї фізичну силу. 

Троє дівчат утримували її проти її волі, а 15-річний хлопець здійснював щодо неї дії сексуального характеру та намагався зґвалтувати. 22-річний чоловік знімав усе це на мобільний телефон.

Після знущань вони заборонили потерпілій розповідати будь-кому про те, що з нею сталося.

Співробітники поліції затримали зловмисників. До суду подано клопотання про обрання підозрюваним запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Нагадуємо, що на Київщині затримали чоловіка за підозрою у зґвалтуванні чотирирічної дитини. За інформацією слідства, мати дитини відвела доньку до подруги, щоб та посиділа з нею, поки жінка ходила до лікаря. У квартирі також перебував знайомий подруги, який, залишившись у кімнаті наодинці з дитиною, зґвалтував її.

Читайте также