Столичні правоохоронці викрили організовану злочинну групу (ФОТО)

Слідчі затримали сімох спільників, які займалися наркобізнесом

Столичні правоохоронці викрили організоване злочинне угруповання, яке займалося збутом метадону. Зловмисники налагодили схему розповсюдження наркотику на території Києва та Вінниці. Про це повідомляє поліція Києва, передають "Коментарі".

Слідчі затримали сімох спільників, які займалися наркобізнесом і "заробляли" на злочинній діяльності близько 2 мільйонів гривень щомісяця. Зловмисники - уродженці Київської області 1995, 1998, 2001, 2002 і 2003 років народження. Про це стало відомо в результаті відпрацювання оперативної інформації у межах досудового розслідування, розпочатого у липні минулого року. Правоохоронці затримали зловмисників.

Досудовим розслідуванням встановлено, що до складу наркоугруповання входили родичі та близькі між собою особи, кожен з яких виконував свою роль. Вони діяли за спільним та скоординованим планом і використовували різні засоби конспірації, зокрема регулярно змінювали місце проживання, де розфасовували наркотики.

Нещодавно поліція спільно з СБУ зафіксувала продаж оптової партії метадону на суму близько 200 тисяч гривень. Спільники залишили схованку для свого "клієнта" у лісосмузі поблизу заправки на Одеському шосе. Схованка була у вигляді двох шкарпеток, в яких знаходилося 500 так званих "чеків". Кожен згорток метадону супроводжувався двома таблетками сильнодіючого лікарського засобу димедролу. Потім наркотики мали потрапити до роздрібних торговців для продажу в столиці.

Зловмисникам загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадуємо, що в Києві правоохоронці викрили злочинну групу, яка займалася збутом наркотиків у слідчому ізоляторі. Організатором схеми був раніше судимий за низку майнових злочинів киянин, який позиціонував себе як "смотрящого" у СІЗО. Збувати наркотики йому допомагали ще троє осіб.

Читайте также