У Києві чоловік бігав вулицею з ножем та погрожував перехожим (ФОТО)

Поліцейські припинили хуліганські дії та затримали порушника

У Святошинському районі Києва затримали чоловіка, який бігав по вулиці з ножем. Зловмисник ображав перехожих та погрожував їм. Про це повідомляє поліція Києва, передають "Коментарі".

На спецлінію 102 до столичної поліції надійшло повідомлення від жінки про те, що біля магазину на вулиці Якуба Коласа у Святошинському районі Києва невідомий чоловік розмахує ножем та чіпляється до людей. За кілька хвилин на місце події прибули патрульна поліція та слідчо-оперативна група.

Прибувши на місце, поліцейські затримали 45-річного хулігана, який поводився вкрай агресивно, та відібрали у нього ніж, щоб запобігти тяжким наслідкам. Поліцейські опитали свідків та очевидців і встановили, що чоловік чіплявся до перехожих, ображав їх, провокував на конфлікт та кидався на них з ножем.

Слідчими розпочато кримінальне провадження за фактом хуліганства, вчиненого із застосуванням предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень. За процесуального керівництва прокуратури затриманому повідомлено про підозру у вчиненні злочину. Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до семи років.

Нагадуємо, що в Голосіївському районі столиці правоохоронці затримали чоловіка з гранатою. Власником небезпечного предмету виявився 27-річний мешканець Київської області, якого правоохоронці затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися