У Києві вулицею розгулював чоловік із гранатою (ФОТО)

Столичні поліцейські викрили у Голосіївському районі чоловіка з гранатою

У Голосіївському районі столиці правоохоронці затримали чоловіка з гранатою. Про це повідомляє поліція Києва, передають "Коментарі".

Співробітники карного розшуку київської поліції помітили на вулиці Академіка Глушкова у Голосіївському районі громадянина, який поводився підозріло. У ході поверхневої перевірки у чоловіка було виявлено ручну осколкову гранату Ф-1. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група, яка задокументувала правопорушення.

Власником небезпечного предмету виявився 27-річний мешканець Київської області, якого правоохоронці затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Вилучену гранату направлено на експертне дослідження.

За процесуального керівництва окружної прокуратури слідчі Голосіївського управління поліції повідомили чоловіку про підозру у зберіганні, придбанні, передачі чи збуті вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Найближчим часом суд обиратиме чоловіку запобіжний захід.

Нагадуємо, що у Шевченківському районі Києва затримали чоловіка за незаконне придбання та продаж бойових гранат. Слідчі провели два етапи оперативних закупок, задокументували незаконний продаж боєприпасів та повідомили "бізнесмену" про підозру.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися