На Київщині чоловік кинув в гостей гранату, є жертви (ВІДЕО)

Подробиці надзвичайної події розповіли в поліції

В Білоцерківському районі Київської області внаслідок вибуху гранати в одному з сіл є загиблий та постраждалі. Про це розповіли в регіональній поліції, передають "Коментарі".

За даними відомства, надзвичайна подія сталася в селі Калинове. До місцевого мешканця прийшли троє знайомих. Згодом, через конфлікт, 36-річний чоловік кинув гранату неподалік гостей. Внаслідок вибуху загинув 27-річний хлопець, ще двоє отримали поранення. Постраждала також сусідка, яка зайшла з гостинцем до дитини.

Після вибуху підривник хотів вчинити самогубство, але поліцейські цьому завадили. Чоловіку повідомили про підозру за фактом умисного вбивства. Затриманому загрожує довічне ув’язнення.

Нагадаємо, в Обухівському районі Київської області в одному з сіл стався вибух. У селі Германівка 38-річному чоловіку відірвало кисть вибуховим пристроєм. Потерпілий отримав тяжкі травми, намагаючись розібрати запал для снаряда, який він знайшов в лісі торік.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Бучанському районі Київської області стався вибух на території АЗС. В салоні легкового автомобіля внаслідок вибуху почалась пожежа. Надзвичайна подія трапилась на трасі Київ — Житомир. Автомобіль згорів в селі Мила.

Читайте також, що у Києві цієї ночі пролунали вибухи та сталися пожежі у кількох районах столиці.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися