У Києві патрульні виявили осіб у розшуку: подробиці (ФОТО)

Двох осіб у розшуку затримали столичні патрульні

У столиці двоє чоловіків у розшуку були затримані патрульною поліцією. Про це повідомляє патрульна поліція Києва, передають "Коментарі".

Перший випадок стався днями у Дніпровському районі. Під час патрулювання поліцейські зупинили 38-річного чоловіка для перевірки.

Інспектори встановили, що дана особа розшукується Деснянським управлінням поліції за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання наркотичних засобів у великих розмірах або за попередньою змовою групою осіб.

Інша подія сталася у Шевченківському районі. Під час перевірки 19-річного молодика патрульні з'ясували, що його розшукує Дарницьке управління поліції.

Патрульні повідомили про це ініціаторів розшуку, затримали чоловіків та доставили до управлінь поліції для подальшого з'ясування всіх обставин.

Нагадуємо, що у Києві сталася дорожньо-транспортна пригода з травмованими - водій скоїв наїзд на дитину в колясці. Водій автомобіля Toyota наїхав на дитину у колясці, з якою її матір переходила дорогу по нерегульованому пішохідному переходу.

Також у Голосіївському районі столиці правоохоронці затримали чоловіка з гранатою. Власником небезпечного предмету виявився 27-річний мешканець Київської області, якого правоохоронці затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Читайте также