У Київській області п'яний водій скоїв смертельну ДТП (ФОТО)

Суд обрав водію запобіжний захід – тримання під вартою

Взято під варту водія, який у стані алкогольного сп'яніння спричинив ДТП в Обухові та скоїв наїзд на пішоходів. Про це повідомляє Київська обласна прокуратура, передають "Коментарі".

18-річному мешканцю Київської області повідомлено про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху під час керування транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння, що спричинило смерть потерпілого.

За клопотанням слідчого та за погодженням прокурора суд обрав чоловіку запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 28 травня в Обухові. Підозрюваний керував мотоциклом у стані алкогольного сп'яніння, проігнорував червоний сигнал світлофора на перехресті та зіткнувся з легковим автомобілем, внаслідок чого збив людей, які стояли на пішохідному переході. В результаті аварії пасажир мотоцикла і троє пішоходів були госпіталізовані з травмами. Один з постраждалих помер у лікарні через два дні.

За скоєне передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 10 років.

Нагадуємо, що в Києві сталася дорожньо-транспортна пригода з травмованими  - водій скоїв наїзд на дитину в колясці. Водій автомобіля Toyota наїхав на дитину у колясці, з якою її матір переходила дорогу по нерегульованому пішохідному переходу. На місце події негайно виїхали патрульні та медики швидкої допомоги. Поліція забезпечила охорону місця аварії, а дитину госпіталізували до лікарні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися