З’явились нові дані про наслідки ракетного обстрілу Києва (ФОТО)

У військовій адміністрації столиці та в поліції оприлюднили узагальнену інформацію

У Києві внаслідок потужного ракетного обстрілу троє людей загинули, ще чотирнадцять — поранені. Уточнену інформацію про наслідки повітряної атаки на столицю оприлюднили у Київській міській військовій адміністрації та в поліції Києва, передають "Коментарі".

За словами начальника військової адміністрації Києва Сергія Попка, російські окупанти атакували Київ крилатими ракетами та ракетами балістичного типу Усі повітряні цілі знищили сили протиповітряної оборони. Від падіння уламків збитих ракет в столиці є жертви та руйнування.

Оновлена інформація щодо потерпілих та руйнувань у Києві:

·       Деснянський район: троє людей загинуло, з них дев’ятирічна дитина, одинадцять людей поранені, з них одна дитина. Пошкоджено житловий будинок: вибиті вікна та двері, вибуховою хвилею зірвало балкон. Уламками ракет пошкоджено дитячу поліклініку, дві школи, дитячий садок та дільничний пункт поліції.

·       Дніпровський район: троє людей поранено, двох з них госпіталізовано. В одному з житлових будинків внаслідок падіння палаючих уламків ракети виникло сильне задимлення, вибуховою хвилею вибило вікна. Пошкоджено адміністративну будівлю, припарковані автомобілі, кілька одиниць транспорту згоріли. Уламки ракет впали у дворах будинків, на проїжджій частині та на зелених зонах.

·       Дарницький район: інформація щодо постраждалих відсутня. В одному з житлових будинків житлового сектору через падіння уламків вибуховою хвилею вибило вікна. Пошкоджено трубопровід гарячого водопостачання. Зруйновано перший поверх нежитлової будівлі. Уламки збитих ракет також впали у дворах будинків та на проїжджій частині.

Фото руйнувань у Деснянському районі Києва:

Фото руйнувань у Дніпровському районі Києва:

"Внаслідок обстрілів окупантів медустанови у Деснянському районі міста загинула 33-річна жінка та 34-матір з 11-річною донькою. Ще одинадцять громадян отримали поранення різного ступеня тяжкості", — повідомили в поліції Києва.

Столичні поліцейські продовжують працювати на місцях та документують наслідки чергового ракетних обстрілів Києва.

Читайте также