Дитина загубилася під час прогулянки: у поліції звернулися до батьків

Поки мати та поліцейські шукали хлопчика, він грався на дитячому майданчику

У Києві патрульні розшукали дитину, яка загубилася, та надали поради батькам. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Патрульній поліції Києва

“Учора на лінію 112 зателефонувала схвильована жінка та повідомила, що її син загубився під час прогулянки у Голосіївському районі. Інспектори швидко прибули на місце, з'ясували у матері, як виглядає дитина та вирушили на пошуки”, - йдеться у повідомленні.  

Патрульні перевірили прилеглу територію та знайшли дитину, яка загубилася. Поки мати та поліцейські шукали хлопчика, він грався на дитячому майданчику. 

“Ми повернули дитину матері, провели з жінкою профілактичну бесіду, щодо недопущення подібних випадків у майбутньому та повідомили про подію працівників ювенальної поліції”, - повідомили у  патрульній поліції. 

Також правоохоронці звернулися до батьків з проханням постійно нагадувати дітям про безпечну поведінку на вулиці та в побуті.

Батькам також порадили зробити своїй дитині записку, в якій потрібно зазначити важливу інформацію, зокрема:

  • ім'я та прізвище;

  • адреса місця проживання;

  • номер телефону батьків. 

“Покладіть записку в особисті речі або верхній одяг. Це допоможе встановити рідних, якщо дитина загубиться. Бережіть найдорожчих”, - звернулися до батьків у поліції. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві патрульні поліцейські повернули додому 85-річну жінку, яка заблукала. Повідомила про загублену жінку у поліцію небайдужа громадянка. Літня жінка заблукала у Печерському районі.

Детальніше про ситуацію, яка сталася у столиці, читайте за посиланням.


Читайте также