У Київській області викрили схему розкрадання бюджетних коштів

Директора товариства судитимуть за заволодіння понад 5,7 млн грн бюджетних коштів

На Київщині директор товариства постане перед судом за привласнення бюджетних коштів на суму понад 5,7 млн грн під час закупівлі міських автобусів. Про це повідомляє Київська обласна прокуратура, передають "Коментарі".

Стало відомо, що прокурори затвердили та скерували до суду обвинувальний акт стосовно директора товариства з обмеженою відповідальністю за службове підроблення та заволодіння коштами з бюджету.

За даними слідства, обвинувачений продав комунальному підприємству Вишгородської міськради два вживаних автобуси під виглядом нових транспортних засобів. З метою привласнення бюджетних коштів чоловік вніс до офіційних документів неправдиві відомості про технічні характеристики автобусів.

На підставі акту приймання-передачі на рахунок товариства було перераховано понад 5,7 млн грн бюджетних коштів. Таким чином, комунальному підприємству Вишгородської міської ради було завдано збитків на вказану суму.

Нагадуємо, що в Києві планують закрити два автобусні маршрути в режимі маршрутного таксі. Департамент транспортної інфраструктури розриває договори із недобросовісним перевізником.

Також на території Київської області кардинально покращили рух транспорту — йдеться про проведення ямкового ремонту доріг на 11 вулицях. Усього виконані роботи на дорогах загальною площею близько 2000 м2.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Владимир

5 червня 2023, 06:38

Да посадят его, по максимуму 15 суток.И то условно.Мер киевской обл поймали на взятке 2 года не уже третий садят.Все официально на фесбук.Зарплта за июль месяц прошлого года 150 тис.

Влад

3 червня 2023, 11:09

Всі бюджетники крадуть кошти різними способами. Вихід один- масове, 95%, скорочення таких "працівників". Вони є основне гальмо розвитку громад.

київ12345

3 червня 2023, 10:55

а ті хто приймав по акту прийому-передачі автобуси, не побачили що вони старі, чи їм очі долярами заліпили?

Василий

3 червня 2023, 10:48

Ворье кругом. Кого посадили?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися