На Київщині кардинально покращили рух транспорту: список доріг

У Ржищеві на території Київської області кардинально покращили рух транспорту

У Ржищеві на території Київської області кардинально покращили рух транспорту — йдеться про проведення ямкового ремонту доріг на 11 вулицях. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Ржищівської територіальної громади.

За словами чиновників, завершено перший етап ямкового ремонту частини вулиць місцевого значення у Ржищеві. Усього виконані роботи на дорогах загальною площею близько 2000 м2. Роботи виконувались не на всіх вулицях, а на ділянках з найбільш насиченим рухом і в тих місцях, які потребували невідкладних дій щодо усунення ямочності. Усього охоплено ремонтом 11 вулиць.

Крім того, слід зазначити, що розроблений проект ремонту доріг передбачає ремонт площею 3283 м2, але бюджетом міста було заплановано та профінансовано лише на 2000 м2.

Нагадаємо, що в українській столиці кардинально зміниться система оплати проїзду у транспорті після подорожчання тарифів на разову подорож. Про це стало відомо із офіційного коментаря, який дали у керівництві Київської міської державної адміністрації журналістам видання ТСН.

За словами чиновників, ще 2021 року влада планувала, що після подорожчання проїзду жителі Києва платитимуть менше, ніж гості міста за допомогою Карти киянина. Там наголосили, що всі ці плани залишилися актуальними.

"Коли повертатимемося до питання розгляду тарифів на проїзд, пропонуватимемо різні сучасні варіанти оплати. Зараз і технології трохи пішли вперед і ефективно заробив "Київ цифровий" як транспортну картку. Звичайно, пропонуватимемо і обговорюватимемо нові системи оплати", — заявили в КМДА.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися