У Києві водій у розшуку влаштував перегони з патрульними (ВІДЕО)

Після тривалого переслідування патрульні зупинили транспортний засіб

У Києві патрульні виявили мотоцикліста, який не мав при собі документів і розшукувався Інтерполом. Про це повідомляє патрульна поліція Києва, передають "Коментарі".

Днями на проспекті Лесі Українки в Києві мотопатруль помітив мотоцикл Honda, водій якого виїхав на зустрічну смугу і почав тікати, чим привернув увагу інспекторів. На спеціальні світлові та звукові сигнали водій не реагував.

Втекти від добре підготовлених мотопатрульних водієві не вдалося. Після тривалого переслідування транспортний засіб було зупинено. Водій пояснив свої дії, повідомивши, що не має з собою документів на мотоцикл і перебуває в розшуку Інтерполом.

На правопорушника склали адміністративні матеріали відповідно до частини 1 статті 121-3 (порушення вимог законодавства щодо використання номерних знаків транспортних засобів), частини 1 статті 126 (керування транспортним засобом особою, яка не має права керувати таким транспортним засобом) та статті 122-2 (невиконання водіями вимог про зупинку) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Надалі із затриманим працює слідство.

Нагадуємо, що в Обухівському районі Київської області сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. За даними правоохоронців, смертельна ДТП сталася в селищі міського типу Козин. В аварії загинув мопедист.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися