Стали відомі наслідки обстрілів у Київській області (ФОТО)

В поліції фіксують чергові злочини російських окупантів

У Київській області внаслідок потужного обстрілу ракетами внаслідок удару в одному із районів області пошкоджено приміщення поліклініки. Про наслідки повітряної атаки розповів керівник регіональної поліції Андрій Нєбитов, передають "Коментарі".

"Уламки ракети виявили також  неподалік пологового будинку. Екстрені служби провели евакуацію пацієнтів та персоналу від місця падіння. Постраждалі відсутні. В даному населеному пункті через ворожі обстріли також пошкоджено приватні будинки та гаражні приміщення", — заявив Нєбитов.

Начальник Національної поліції України в Київській області поінформував, що внаслідок повітряної атаки пошкоджено гуртожиток та понад 20 автомобілів в одному із районів області.

"Сталось також займання одного із торговельних об’єктів. Пожежу своєчасно ліквідували. Потерпілі відсутні. Наголошую, в разі виявлення уламків ракет чи дронів, не чіпайте вибухонебезпечні предмети руками та повідомте екстрені служби", — заявив керівник Національної поліції України в Київській області.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Департаменті муніципальної безпеки Київської міської державної адміністрації проходять обшуки в рамках слідства щодо ситуації з укриттям у поліклініці в Деснянському районі столиці. У відомстві заявили, що всебічно сприяють слідству.

Нагадаємо, що у Києві внаслідок потужного ракетного обстрілу троє людей загинули, ще 14 — поранені. Руйнування від падіння уламків збитих ракет зафіксовані в кількох районах столиці. Згодом стало відомо, що кількість поранених зросла до 16 осіб. На території столичної лікарні тривають слідчі дії. Правоохоронці допитують керівництво та персонал медзакладу для встановлення відповідальних за експлуатацію укриття та забезпечення вільного доступу до нього під час повітряної тривоги. 

Читайте також, що на Київщині знайшли бойову частину збитого безпілотника.

Джерело: https://t.me/andrii_nebytov


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися