Двічі "герой" кордону: киянин викрав фотопастку під час втечі від прикордонників (ФОТО)

За другу спробу нелегального перетину кордону та крадіжку затримано киянина

Прикордонники затримали киянина поблизу кордону за крадіжку фотопастки та другу спробу нелегального перетину держкордону. Про це повідомляють Державна прикордонна служба України та Західне регіональне управління Держприкордонслужби України, передають "Коментарі". 

Стало відомо, що 56-річний киянин намагався незаконно потрапити до Угорщини з України на ділянці відповідальності відділу прикордонної служби "Соломоново". Втікаючи від прикордонників, він помітив фотопастку, демонтував її та забрав із собою. При цьому фотопастка зафіксувала його пересування та саме викрадення технічного засобу.

"Неабияку кмітливість проявив 56-річний киянин при спробі нелегально пробратися до Угорщини. Тікаючи від прикордонників, чоловік помітив фотопастку та про всяк випадок прихопив із собою. Вийшла ганьба: і сам не втік, і прилад все зафіксував та передав куди потрібно. Доведеться тепер спритнику відповідати - і за незаконну мандрівку, і за крадіжку", - йдеться у повідомленні.

Прикордонники затримали порушника за крадіжку та спробу незаконного перетину державного кордону.

Нагадуємо, що у столиці викрили чергову схему втечі за кордон ухилянтів. Киянину повідомлено про підозру в організації незаконної схеми переправлення чоловіків призовного віку через державний кордон. Підозрюваний обіцяв чоловікам організувати безперешкодний перетин українського кордону під час воєнного стану. Для приховування своєї протиправної діяльності підозрюваний видавав себе за адвоката одного зі столичних адвокатських об'єднань.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися