У Києві жінка вдарила чоловіка ножем через ревнощі (ФОТО)

Подробиці надзвичайної ситуації розповіли в столичній поліції

У Святошинському районі Києва затримали киянку, яка вдарила ножем чоловіка через ревнощі. Про це розповіли у столичній поліції, передають "Коментарі".

За словами слідчого Святошинського управління поліції Києва Владислава Троцюка, надзвичайна подія сталася в одній з квартир житлового будинку квартири на вулиці Якуба Коласа. Лікарі повідомили правоохоронцям про те, що госпіталізовано 52-річного чоловіка з проникаючим пораненням живота. На місці працювали слідчі та дільничні офіцери поліції.

"Подружжя перебувало у квартирі знайомого та разом з господарем вживали алкоголь. Коли власник помешкання пішов спати, гості продовжили випивати. Згодом, між чоловіком та дружиною виникла сварка через те, що чоловік приревнував жінку до друга. У відповідь на звинувачення фігурантка схопила ніж та вдарила ним чоловіка у живіт", — розповів слідчий Святошинського управління поліції Владислав Троцюк.

Киянку затримали. Правоохоронці вилучили кухонний ніж зі слідами крові в якості речового доказу. Затриманій 57-річній жінці повідомили про підозру у нанесенні тяжкого тілесного ушкодження. Киянці загрожує від п’яти до восьми років тюрми.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у кількох районах Києва викрили схеми привласнення бюджетних грошей на ремонті укриттів. Посадовці Голосіївської районної державної адміністрації забезпечили підконтрольному підприємству перемогу в тендері на виконання робіт з капітального ремонту укриттів та захисних споруд у школі. По завершенню робіт підрядник вніс до документів неправдиві відомості щодо їх обсягів та вартості. Внаслідок таких дій столичному бюджету завдано збитків на понад півмільйона гривень. Окрім того, у столиці викрили начальника управління Святошинської райдержадміністрації та підрядника на розкраданні понад 800 тисяч гривень на ремонті укриттів.

Нагадаємо, київські митники вилучили понад три тони пластин від комарів білоруського виробництва. Підприємство з Чернігівської області намагалося імпортувати в Україну 3,3 тони пластин для фумігаторів білоруського виробництва, видавши їх за турецькі. Вартість цього товару становить 1,6 мільйонів гривень. Під час огляду вантажу працівники митниці встановили, що на коробах, в яких переміщується товар, наявні маркувальні етикетки з ознаками їх заміщення — на первинну маркувальну етикетку наклеєна інша.

Читайте також, що у Києві затримали директора "Гідропарку" за вимагання хабаря.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися