У Києві впіймали на хабарі капітана поліції (ФОТО)

Подробиці розповіли в столичній прокуратурі

У Києві за вимагання та отримання хабаря затримали поліцейського. Про це розповіли у Київській міській прокуратурі, передають "Коментарі".

За даними відомства, старшого дізнавача одного з управлінь поліції Києва затримали під час отримання хабаря за ухвалення рішення про закриття кримінального провадження. Слідство встановило, що 31-річний капітан поліції розслідував кримінальне провадження за фактом вилучення психотропної речовини. Поліцейський запропонував чоловіку сприяти в отриманні експертного висновку із значно заниженою вагою психотропної речовини та подальше закриття кримінального провадження. Свої "послуги" оцінив у 2300 доларів.

Під час отримання хабаря капітана поліції затримали "на гарячому". Наразі затриманому повідомили про підозру та вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Хабарнику загрожує до десяти років тюрми з конфіскацією майна.

Нагадаємо, у Святошинському районі Києва затримали киянку, яка вдарила ножем чоловіка через ревнощі. Надзвичайна подія сталася в одній з квартир житлового будинку квартири на вулиці Якуба Коласа. Госпіталізовано 52-річного чоловіка з проникаючим пораненням живота. Жінку затримали.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на виїзді з Києва поліцейська на смерть збила військового. Смертельна аварія сталася поблизу блокпосту на виїзді зі столиці у напрямку Броварів. За кермом авто була працівниця правоохоронного органу. Жінка була твереза та рухалась із дозволеною швидкістю 110 км/год.

Читайте також, що на Оболоні затримали чоловіка за вбивство свого сусіда.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися