На Київщині завідувачка кафедри одного з вишів "погоріла" на хабарі

Працівниця навчального закладу вимагала від п’ятьох студентів гроші

У Бучанському районі Київської області викрили завідувачку кафедри одного з вищих навчальних закладів на хабарі за успішний захист практики та магістерської роботи. Подробиці розповіли у Київській обласній прокуратурі, передають "Коментарі".

За даними відомства, завідувачка кафедри одного з вишів вимагала від п’ятьох студентів гроші за позитивну перевірку та затвердження звіту кваліфікаційної переддипломної практики. Працівниця навчального закладу також вимагала гроші за перевірку магістерської роботи й успішний її захист.

Жінку затримали під час отримання частини оговореної суми в розмірі 1000 доларів та 7500 гривень. Завідувачці кафедри одного з вищих навчальних закладів повідомили про підозру за фактом одержання хабаря. До суду скерували клопотання про обрання підозрюваній запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади.

Нагадаємо, у Києві за вимагання та отримання хабаря затримали поліцейського. Старший дізнавач одного з управлінь столичної поліції вимагав гроші за ухвалення рішення про закриття кримінального провадження. Капітан поліції розслідував кримінальне провадження за фактом вилучення психотропної речовини. Поліцейський запропонував чоловіку сприяти в отриманні експертного висновку із значно заниженою вагою психотропної речовини та подальше закриття кримінального провадження. Свої "послуги" оцінив у 2300 доларів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на виїзді з Києва поліцейська на смерть збила військового. Смертельна аварія сталася поблизу блокпосту на виїзді зі столиці у напрямку Броварів. За кермом авто була працівниця правоохоронного органу. Жінка була твереза та рухалась із дозволеною швидкістю 110 км/год.

Читайте також, що на Оболоні затримали чоловіка за вбивство свого сусіда.

Читайте также