У Київській області чоловік систематично ґвалтував малолітню доньку

Зловмиснику обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою

Мешканцю Київщини повідомлено про підозру у систематичному ґвалтуванні власної доньки. Про це повідомляє Київська обласна прокуратура, передають "Коментарі".

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Броварської окружної прокуратури чоловіку було повідомлено про підозру у зґвалтуванні малолітньої дитини.

За даними слідства, підозрюваний протягом 2021 року та січня-лютого 2022 року за місцем свого проживання неодноразово ґвалтував свою 13-річну доньку.

За клопотанням прокуратури було прийнято рішення про тримання підозрюваного під вартою без альтернативи внесення застави.

Сім'я, в якій, окрім потерпілої, виховується ще двоє дітей, перебуває на обліку в службі у справах дітей та сім'ї з 2014 року як така, що опинилася в складних життєвих обставинах. Наразі всіх дітей було вилучено з родини.

Нагадуємо, що на Київщині затримали чоловіка за підозрою у зґвалтуванні чотирирічної дитини. За інформацією слідства, мати дитини відвела доньку до подруги, щоб та посиділа з нею, поки жінка ходила до лікаря. У квартирі також перебував знайомий подруги, який, залишившись у кімнаті наодинці з дитиною, зґвалтував її.

Читайте также