У Києві жінка намагалася зарізати двох людей (ФОТО)

Подробиці кримінальної справи розповіли в столичній поліції

У Києві затримали місцеву мешканку, яка вдарила ножем двох людей. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію столичної поліції.

За даними відомства, у дворі будинку на вулиці Курчатова у Деснянському районі столиці киянка нанесла ножові поранення чоловіку та жінці. На виклик очевидців події прибули наряд патрульних поліцейських та слідчо-оперативна група. На місці події правоохоронці побачили 37-річну жінку з пораненням грудей, та киянина 1985 року народження з проникаючим ножовим пораненням у живіт. Поліцейські невідкладно надали поранениним домедичну допомогу та викликали швидку.

Свідки розповіли, що біля будинку на лавочці відпочивала пара місцевих мешканців. Згодом до них підійшов знайомий в компанії жінки. Під час спілкування між відпочиваючими виникла суперечка, яка переросла в бійку. Жінка дістала із сумки ніж та вдарила спочатку жінку, а потім свого знайомого. Працівники кримінальної поліції встановили особу нападниці та затримали її. Затриманою виявилася 31-річна киянка. Їй повідомили про підозру в умисному тяжкому тілесному ушкодженні та заарештували. За скоєне фігурантці кримінальної справи загрожує від п'яти до восьми років тюрми.

Нагадаємо, на виїзді з Києва поліцейська на смерть збила військового. Смертельна аварія сталася поблизу блокпосту на виїзді зі столиці у напрямку Броварів. За кермом авто була працівниця правоохоронного органу. Жінка була твереза та рухалась із дозволеною швидкістю.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Білоцерківському районі Київської області в ДТП загинули двоє людей та є багато постраждалих, серед яких є діти. Аварія сталася на автомобільній трасі Київ-Одеса. Поблизу села Чупира зіткнулися легковик та мінівен. В ДТП загинуло двоє людей — чоловік та жінка, які перебували в мікроавтобусі Renault, ще п’ятеро людей травмовано, з яких двоє дітей дев’яти років. 

Читайте також, що у Голосіївському районі Києва сталася пожежа у будівлі, де попередили вибухи.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися