На трасі Київ — Одеса сталася смертельна ДТП (ФОТО)

Що відомо про аварію від правоохоронців

У Білоцерківському районі Київської області в дорожньо-транспортній пригоді загинули двоє людей та є багато постраждалих, серед яких є діти. Про це повідомили у регіональній поліції, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, надзвичайна подія сталася сьогодні, 10 червня, на автомобільній трасі Київ-Одеса. Поблизу села Чупира трапилась аварія за участю легковика та мінівена. В ДТП загинуло двоє людей — чоловік та жінка. На місці аварії працювали поліцейські Київщини, співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій та медики.

Внаслідок ДТП поблизу села Чупири загинули двоє людей, які перебували в мікроавтобусі Renault, ще п’ятеро людей травмовано, з яких двоє дітей дев’яти років. Дівчинка з численними травмами в тяжкому стані. Хлопчик отримав забої гомілок та травму голови. В іншому автомобілі Hyundai ще троє потерпілих. Усіх постраждалих доправили до лікарень.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Білоцерківському районі Київської області в ДТП постраждали двоє людей. Аварія сталася поблизу міста Фурси. В поліції повідомили, що 53-річний водій автомобілю Chevrolet не врахував дорожню обстановку та виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з рейсовим автобусом. Внаслідок аварії постраждала пасажирка автобуса та водій легковика.

Нагадаємо, у Києві на півроку закрили рух кількох маршрутів трамваїв. Зміни в русі громадського транспорту у Києві пов’язані з реконструкцією Дегтярівського шляхопроводу. Рух трамвайних маршрутів №14 та №15 закрили до 30 листопада. Замість трамваїв на цих маршрутах курсують автобуси.

Читайте також, що у Київській області водій іномарки в’їхав у вантажівку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися