ДТП у Київській області: водій іномарки в’їхав у вантажівку (ФОТО)

Що відомо про аварію від правоохоронців

У Вишгородському районі Київської області в дорожньо-транспортній пригоді постраждали двоє людей. Про повідомили у Національній поліції України в Київській області, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, водій легкового автомобіля врізався у вантажівку.

"ДТП з двома потерпілими на Вишгородщині. У Іванківській громаді 29-річний нетверезий водій автомобіля Nisan в’їхав у вантажівку. В результаті аварії кермувальник та 24-річна пасажирка легковика госпіталізовані з тілесними ушкодженнями до лікарні", — йдеться в повідомленні Національної поліції України в Київській області.

Інші подробиці аварії невідомі. В регіональній поліції оприлюднили фото з місця ДТП.

Нагадаємо, у Києві на півроку закрили рух кількох маршрутів трамваїв. Зміни в русі громадського транспорту у Києві пов’язані з реконструкцією Дегтярівського шляхопроводу на перетині вулиць Дегтярівської та Олександра Довженка. Рух трамвайних маршрутів №14 та №15 закрили з 1 червня до 30 листопада. Замість трамваїв на цих маршрутах курсуватимуть автобуси.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на станції метро "Палац "Україна" пасажирка потрапила під потяг. На місце події викликали всі необхідні служби, зокрема й медиків. Через ДТП обмежили рух поїздів синьою лінією метрополітену та зачинили три станції. Наразі столичний метрополітен відновив роботу у звичному режимі. Також стало відомо, що внаслідок ДТП в метро жінка загинула під колесами поїзду.

Читайте також, що в Обухівському районі Київської області в ДТП постраждали семеро людей.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися