У Київській області автобус та легковик потрапили в ДТП (ФОТО)

Що відомо про аварію від правоохоронців

У Білоцерківському районі Київської області в дорожньо-транспортній пригоді постраждали двоє людей. Про повідомили у Національній поліції України в Київській області, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, ДТП сталася поблизу міста Фурси. В поліції повідомили, що 53-річний водій автомобілю Chevrolet не врахував дорожню обстановку та виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з рейсовим автобусом I-VAN. Внаслідок аварії постраждала пасажирка автобуса та водій легковика, які звернулись до медиків.

"Слідчі за процесуальним керівництвом Білоцерківської окружної прокуратури розпочали досудове розслідування", — зазначили у Національній поліції України в Київській області.

В поліції закликали учасників дорожнього руху неухильно дотримуватись правил дорожнього руху та оприлюднили фото з місця ДТП.

Нагадаємо, у Києві на півроку закрили рух кількох маршрутів трамваїв. Зміни в русі громадського транспорту у Києві пов’язані з реконструкцією Дегтярівського шляхопроводу. Рух трамвайних маршрутів №14 та №15 закрили до 30 листопада. Замість трамваїв на цих маршрутах курсують автобуси.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що внаслідок ДТП в метро жінка загинула під колесами поїзду.

Читайте також, що у Київській області водій іномарки в’їхав у вантажівку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися