У Києві чоловіка вдарили ножем на зупинці транспорту: деталі справи (ФОТО)

Оперативники Києва затримали підозрюваного

У Києві затримано чоловіка, який вдарив ножем громадянина на зупинці громадського транспорту. Про це повідомляє поліція Києва, передають "Коментарі".

Київські оперативники затримали підозрюваного у злочині, який було скоєно на зупинці громадського транспорту. Чоловік наніс потерпілому поранення ножем у живіт та втік. Поліція за декілька діб розшукала та затримала зловмисника. За скоєне йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

До поліції надійшло повідомлення від лікарів про чоловіка з ножовим пораненням на зупинці громадського транспорту на проспекті Червоної Калини. Після отримання повідомлення про подію патрульні поліцейські та слідчо-оперативна група Деснянського управління поліції виїхали на місце для встановлення обставин події.

Першочергові слідчі заходи показали, що потерпілий разом зі своїм знайомим їхав у тролейбусі, коли між ними й підозрюваним виникла сварка. Після виходу на одній зупинці чоловіки продовжили конфлікт, і підозрюваний дістав ніж та вдарив ним одного з чоловіків. Потерпілого доставили до лікарні з колото-різаним пораненням у живіт.

Працівники карного розшуку Деснянського управління поліції спільно з оперативниками за допомогою спеціалістів сектору кримінального аналізу встановили особу ймовірного підозрюваного, яким виявився місцевий мешканець 1966 року народження. Протягом двох днів поліцейські затримали чоловіка у Солом'янському районі та провели обшук за місцем його проживання. Вилучено та направлено на проведення експертизи ймовірне знаряддя вчинення злочину – ніж. 

Чоловіку повідомлено про підозру у скоєнні злочину. Згідно з санкцією статті, йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Нагадуємо, що в Києві за замах на вбивство зі спробою зґвалтування оголошено вирок зловмиснику. Суд визнав зловмисника винним у замаху на вбивство, поєднаному зі спробою зґвалтування, та обрав йому покарання у вигляді 13 років позбавлення волі.

Читайте также