На Київщині чоловік жорстоко побив працівницю АЗС (ВІДЕО)

Подробиці нападу на жінку розповіли правоохоронці

У Білій Церкві затримали чоловіка, який жорстоко побив працівницю автозаправної станції. Про це розповіли в Національній поліції України в Київській області, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, на одній з АЗС чоловік зухвало та цинічно побив продавчиню. Спочатку він завдав потерпілій ударів руками. Поваливши на підлогу, вдарив її ногою у голову та продовжував бити руками. Чоловіка затримали.

"Повалив на підлогу, вдарив ногою в голову, лупцював руками. Ми оголосили про підозру кривднику, який жорстоко побив працівницю АЗС у Білій Церкві", — зазначив керівник регіональної поліції Андрій Нєбитов.

Затриманий стверджує, що нічого не пам'ятає. Йому повідомили про підозру за фактом вчинення хуліганських дій. Чоловіку загрожує до п’яти років тюрми.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на "гарячому" затримали чоловіка, який обкрадав літніх людей. Уродженець Донецької області під представлявся сусідом та під легендою затоплення квартири заходив до пенсіонерів в помешкання, дізнавався де у них заощадження та обкрадав їх. Крадія, який перебував у розшуку, затримали на "гарячому" після чергового злочину при спробі втекти на елітному автомобілі Maserati. У слідства є підстави вважати, що затриманий причетний до скоєння низки злочинів на території Святошинського району Києва та на території інших міст.

Нагадаємо, що у Києві за хабар за дозвіл на стихійну торгівлю затримали працівника райдержадміністрації та його спільника. Державний службовець однієї з районних державних адміністрацій Києва вимагав та отримував щомісячну данину з чоловіка, який "тримав" нелегальні торгові точки, замість того, щоб перешкоджати незаконній торгівлі.

Читайте також, як під Києвом затримали кримінального авторитета.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися