На Київщині жінка облила бензином та підпалила молодого хлопця (ВІДЕО)

Подробиці вбивства з особливою жорстокістю розповіли в поліції

У Обухівському районі Київської області розкрили вбивство, скоєне з особливою жорстокістю. Про це розповіли в Національній поліції України в регіоні та в Київській обласній прокуратурі, передають "Коментарі".

Слідство встановило, що між 28-річною жінкою та 26-річним племінником її чоловіка стався конфлікт через грошовий борг. За місцем свого проживання вона зв’язала хлопцю руки мотузкою та відвела до галявини неподалік будинку. Разом з нею пішли чоловік та ще двоє людей, які на той момент знаходилися на подвір’ї.

На галявині жінка облила юнака бензином та підпалила. Зрозумівши, що вона накоїла, вирішила загасити полум’я, перетягнула тіло до найближчої водойми, однак від отриманих травм юнак загинув.

"Для того, аби приховати злочин, загиблого поклали до багажного відділу автомобіля та вивезли у віддалену лісосмугу, де згодом поховали", — розповів начальник поліції Київської області Андрій Нєбитов.

Про зникнення хлопця в поліцію повідомила мати вбитого. Правоохоронці відшукали тіло мешканця села Зелений Яр в полі та затримали його родичку. Жінці повідомили про підозру за фактом умисного вбивства, вчиненого з особливою жорстокістю. Суд обрав їй запобіжний захід у вигляді арешту. Заарештованій загрожує до 15 років тюрми або довічне ув’язнення. Досудове слідство триває. Правоохоронці встановлюють усі обставини вбивства.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на "гарячому" затримали чоловіка, який обкрадав літніх людей. Уродженець Донецької області під представлявся сусідом та під легендою затоплення квартири заходив до пенсіонерів в помешкання, дізнавався де у них заощадження та обкрадав їх. Крадія, який перебував у розшуку, затримали на "гарячому" після чергового злочину при спробі втекти на елітному автомобілі Maserati. У слідства є підстави вважати, що затриманий причетний до скоєння низки злочинів на території Святошинського району Києва та на території інших міст.

Нагадаємо, що у Києві за хабар за дозвіл на стихійну торгівлю затримали працівника райдержадміністрації та його спільника. Державний службовець однієї з районних державних адміністрацій Києва вимагав та отримував щомісячну данину з чоловіка, який "тримав" нелегальні торгові точки, замість того, щоб перешкоджати незаконній торгівлі.

Читайте також, що у Київській області чоловік ґвалтував жінку дві доби, порізав горло та вдарив ножем у живіт.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися