У Києві заарештували чоловіка за розбещування дітей та продаж порнографії (ВІДЕО)

Правоохоронці встановили понад 200 потерпілих малолітніх та неповнолітніх дітей

Мешканець Києва розбещував дітей та продавав порнографію за кордон. Подробиці розповіли у столичній поліції та Київській міській прокуратурі, передають "Коментарі".

За даними слідства, від дій 35-річного киянина постраждали понад двох сотень малолітніх та неповнолітніх дівчат віком від десяти до сімнадцяти років як з України, так і з іноземних країн. Під час обшуку в його квартирі знайшли понад чотирьох терабайтів дитячої порнографії. Поліцейські встановили 181 епізод злочинної діяльності. Чоловік знаходив дівчат у соціальних мережах та видавав себе за їх однолітків, спілкувався з ними на сексуальні теми, виманював фотографії обманом, підкупом, шантажем та погрозами вбивством чи зґвалтуванням. Дитячу порнографію він продавав за кордон та протягом тривалого часу отримував мільйонні прибутки.

У Київській міській прокуратурі повідомили, що киянин, який вчиняв розпусні дії щодо неповнолітніх, перебуватиме під вартою. У відомстві розповіли, що 1 червня 2023 року слідчим суддею застосовано відносно чоловіка запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю застави у розмірі 214 720 гривень. Вже наступного дня підозрюваний вніс заставу та залишив "Київський слідчий ізолятор". Київський апеляційний суд скасував рішення слідчого судді Оболонського районного суду Києва та ухвалив нове. До 39-річного киянина застосували запобіжний захід у вигляді арешту без визначення розміру застави. Підозрюваного взято під варту у залі суду.

"Підозрюваний — колишній працівник медіахолдингу, легко входив в довіру неповнолітнім особам. Користуючись віковою перевагою, маніпулював та зваблював дітей за рахунок пригощання продуктами харчування та подарунками у вигляді грошових коштів", — зазначили в прокуратурі столиці.

В поліції Києва розповіли, що розшукали та опитали 15 дівчат з різних областей України, які потерпіли від дій фігуранта кримінальної справи. Деякі з них зізнались, що намагалися вчинити самогубство, адже не витримували психологічного тиску, погроз та шантажу. Заарештованому оголосили підозру за кількома статтями Кримінального кодексу України. Киянину загрожує до 15 років тюрми.


Нагадаємо, Служба безпеки України ліквідувала підпільну типографію, де виготовляли фальшиві паспорти для "легалізації" росіян в Україні та Євросоюзі. Незаконну діяльність організував мешканець Києва. Підпільну типографію облаштував у спеціально орендованій квартирі в Рівному, де розмістив обладнання для друку бланків та нанесення голографічних зображень. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві викрили масштабну схему незаконного відшкодування ПДВ. Ділки перетворили законодавчу норму щодо працевлаштування осіб з інвалідністю на "заробіток". Низка підприємств подавали фіктивні звіти до державних органів про працівників, які мають інвалідність, а потім — заяви про відшкодування ПДВ. За такою схемою встигли "заробити" понад 55 мільйонів гривень.

Читайте також, що в Броварах масажист зґвалтував неповнолітнього хлопця.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися