У Київській області компанія молодиків побила військовослужбовця (ФОТО)

Правоохоронці розслідують обставини конфлікту

Поліція розслідує конфлікт у Білоцерківському районі Київської області, в якому постраждав військовослужбовець. Про це повідомляє поліція Київщини, передають "Коментарі".

Правоохоронці розслідують обставини конфлікту, у результаті якого військовослужбовець отримав тілесні ушкодження. Інцидент стався 25 червня у селі Житні Гори, коли між компанією місцевих молодиків та військовим виникла словесна перепалка, яка переросла у бійку.

Наразі поліцейські встановили всіх осіб, причетних до конфлікту, та опитали їх. Окрім цього, постраждалий військовослужбовець пройде судово-медичну експертизу для визначення ступеня тяжкості тілесних ушкоджень. 

Відомо, що військовослужбовець перебував поза службою в момент побиття.

Поліція розпочала досудове розслідування щодо нанесення тілесних ушкоджень потерпілому. 

Нагадуємо, що столичні правоохоронці затримали зловмисників, які незаконно привласнили квартиру 93-річної киянки і спробували силоміць вивезти потерпілу до спеціалізованого закладу.

Порушники намагалися вивезти киянку до будинку престарілих, щоб якнайшвидше продати її квартиру новим власникам. Завдяки злагодженим діям правоохоронців зловмисників було затримано на гарячому. Фігурантам загрожує від п'яти до дванадцяти років позбавлення волі, залежно від їхніх ролей у злочині.

Читайте также