Чорні "фармацевти" у Києві зазнали збитків на мільйони (ВІДЕО)

Стали відомі подробиці спецоперації

У Києві оперативні співробітники Державної прикордонної служби України та прокурори Офісу генерального прокурора за силової підтримки бійців прикордонного загону "Дозор" провели низку обшуків. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію ДПСУ.

За даними відомства, злочинне угруповання розповсюджувало іноземні фальсифіковані лікарські засоби від тяжких хвороб. Під час обшуків правоохоронці виявили ліки вартістю понад п’ять мільйонів гривень, деякі з них у роздрібній торгівлі коштують по п’ять тисяч доларів за упаковку. Окрім того, також вилучено мобільні термінали, ноутбуки, банківські картки та виторг за тиждень – понад 300 тисяч гривень. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, у Києві знешкодили потужне хакерське угруповання, яке крало гроші з банківських рахунків українців. Слідство встановило, що лише в одному з епізодів хакери вкрали понад 10 мільйонів гривень з депозитного рахунку столичного нотаріуса. Ці гроші належали Фонду гарантування вкладів фізичних осіб та призначались для виплат потерпілим вкладникам ліквідованих банків. Силовики затримали дванадцять учасників злочинного угруповання.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Броварах планують збудувати нове укриття в одному з навчальних закладах міста за десятки мільйонів гривень. Згідно з умовами тендеру, на нове будівництво захисної споруди на території Броварського ліцею №1 готові витратити майже 25,5 мільйонів гривень. Навчальний заклад розташований в Броварах по вулиці Київська, 153.

Читайте також, що у Києві утворилися величезні затори через ремонт доріг та мостів.

Читайте также