Заступник директора Київавтодору отримав підозру: у чому причина (ФОТО)

Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу

Заступнику директора Київавтодору повідомлено про підозру за службову недбалість зі збитками у майже 2 млн гривень. Про це повідомляє Офіс Генерального прокурора, передають "Коментарі".

За процесуального керівництва Київської міської прокуратури повідомлено про підозру заступнику директора Київавтодору, який є колишнім директором комунального підприємства "Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню-автомобільних шляхів та споруд на них Печерського району м. Києва".

Заступнику директора Київавтодору інкримінується службова недбалість. 

За даними слідства, між комунальним підприємством та товариством був укладений договір на постачання дорожнього обладнання - обмежувальних стаціонарних стовпчиків з нержавіючої сталі. Однак, встановлено, що технічні та якісні характеристики обладнання не відповідали чинним нормам Державного стандарту України, зокрема, вимогам до висоти.

В результаті службової недбалості з боку ексдиректора комунального підприємства, територіальній громаді завдано значні збитки на суму майже 2 млн гривень.

Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу підозрюваному.


Нагадуємо, що учасники організованої групи та службові особи Обухівської міськради постануть перед судом за звинуваченням у заволодінні бюджетними коштами у розмірі 2,2 млн гривень під час ремонту доріг.

Прокуратурою скеровано обвинувальний акт стосовно учасників організованої групи та їх пособників за фактами заволодіння чужим майном, підроблення документів та службового підроблення.

Читайте также