Прикордонники знайшли величезні плантації конопель на Київщині (ФОТО)

Що відомо про виявлені незаконні насадження

У Київській та Житомирській областях виявили величезну територію, засаджену коноплею. Про це розповіли в Державній прикордонній службі України, передають "Коментарі".

За даними відомства, на трьох земельних ділянках загальною площею 1,5 гектара вирощували 8,3 тисячі кущів конопель. Прикордонникам вдалося затримати двох молодиків, які обробляли посіви дурману. За даними фактами тривають слідчі дії. Затриманим чоловікам за посів або вирощування конопель загрожує кримінальна відповідальність.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві місцеві мешканки організували "бізнес" з продажу наркотиків, до якого залучили закладчиків. Киянки займалися закупівлею оптовими партіями наркотиків та приймали замовлення від клієнтів. Під час обшуків в учасників наркобізнесу вилучили підготовлений до продажу метадон, автомобілі та інші речові докази. Кожна із злочинних груп заробляла по декілька мільйонів гривень щомісяця на продажі наркотиків.

Нагадаємо, у Києві оперативні співробітники Державної прикордонної служби України та прокурори Офісу генерального прокурора за силової підтримки бійців прикордонного загону "Дозор" провели низку обшуків у "чорних фармацевтів". "бізнесмени" продавали іноземні фальсифіковані лікарські засоби від тяжких хвороб. Під час обшуків правоохоронці виявили ліки вартістю понад п’ять мільйонів гривень, деякі з них у роздрібній торгівлі коштують по п’ять тисяч доларів за упаковку.

Читайте також, де на Київщині знайшли підпільний цех з виробництва алкоголю.

Читайте также