Переодягнений в жінку киянин вкрав пів мільйона доларів (ВІДЕО)

Подробиці крадіжки, що сталася в Одесі, розповіли правоохоронці

У Києві затримали чоловіка, який вкрав пів мільйони доларів у мешканця Одеси, перевдягнувшись у жінку. Про це розповіли в Національній поліції України, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, в Одесі киянин переодягнувся у жіночий одяг, сховав обличчя під капелюшком і у такому вигляді піднявся на 15-й поверх багатоповерхівки на Французькому бульварі. Крадій відчинив заздалегідь заготовленим ключем квартиру одесита й викрав звідти 500 тисяч доларів.

Слідство встановило, що до крадіжки 36-річний мешканець столиці з кримінальним досвідом у вчиненні аналогічних злочинів ретельно готувався. Киянин вкрав гроші за попередньою змовою зі ще двома поки що невстановленими поплічниками, які надали інформацію про заможного мешканця Одеси. Особу крадія встановили та затримали у Києві. Під час обшуків у нього та інших осіб, які можуть бути причетні до злочину, вилучили жіночий одяг, частину грошей та інші речові докази.

Затриманому киянину повідомили про підозру про викрадення чужого майна, поєднане із проникненням у житло, вчинене в умовах воєнного стану за попередньою змовою групою осіб в особливо великих розмірах як виконавцю. Чоловіку загрожує від семи до дванадцяти років тюрми з конфіскацією майна. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави розміром понад 18 мільйонів гривень. Слідство триває.

організували "бізнес" з продажу наркотиків, до якого залучили закладчиків. Киянки займалися закупівлею оптовими партіями наркотиків та приймали замовлення від клієнтів. Під час обшуків в учасників наркобізнесу вилучили підготовлений до продажу метадон, автомобілі та інші речові докази. Кожна із злочинних груп заробляла по декілька мільйонів гривень щомісяця на продажі наркотиків.

Нагадаємо, у Києві оперативні співробітники Державної прикордонної служби України та прокурори Офісу генерального прокурора за силової підтримки бійців прикордонного загону "Дозор" провели низку обшуків у "чорних фармацевтів". "Бізнесмени" продавали іноземні фальсифіковані лікарські засоби від тяжких хвороб. Під час обшуків правоохоронці виявили ліки вартістю понад п’ять мільйонів гривень, деякі з них у роздрібній торгівлі коштують по п’ять тисяч доларів за упаковку.

Читайте також, де на Київщині знайшли підпільний цех з виробництва алкоголю.

Читайте также