У Києві директор будкомпанії привласнив кошти на ремонті укриття в інтернаті

Столичні слідчі повідомили про підозру директору будівельної компанії

У Києві директор будівельної компанії отримав підозру у привласненні коштів на ремонті укриття в інтернаті. Про це повідомляє поліція Києва, передають "Коментарі".

Столичні слідчі повідомили про підозру директору будівельної компанії, який зобов'язувався провести ремонт у бомбосховищі одного з державних інтернатів, але замість цього підробив документи та привласнив частину коштів. Зловмисником виявився 40-річний керівник приватного будівельного підприємства.

Під час досудового розслідування правоохоронці встановили, що директор компанії підписав договір з Святошинським психоневрологічним інтернатом на проведення капітального ремонту та облаштування укриття одного з корпусів установи. Проте насправді він не виконав зазначені роботи. З метою заволодіти коштами з державного бюджету, зловмисник завищив суми та обсяги виконаних робіт, підробив акти приймання та привласнив близько 80 тисяч гривень.

Фігуранту загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Нагадуємо, що в Києві повідомлено про підозру восьми учасникам схеми, включаючи трьох посадовців КО "Київмедспецтранс", за фактом привласнення понад 12,6 мільйонів гривень, виділених на карети швидкої медичної допомоги. Було проведено 16 закупівель запчастин для карет швидкої медичної допомоги, при чому ціни на ці запчастини були завищені на загальну суму понад 12,6 мільйонів гривень. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Саша

15 липня 2023, 22:57

Не патриот, видимо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися