На лівому березі Києва порушник ПДР мало не застрелив людину через зауваження (ФОТО)

Хулігана, який стріляв у свого опонента в Києві, посадили до СІЗО на час розслідування

На лівому березі Києва сталася стрілянина через суперечку щодо припаркованого автомобіля. Про це повідомили у поліції Києва, передають "Комменатрії".

Інцидент трапився на проспекті Миру. За даними правоохоронців, мешканка Києва зробила водієві машини зауваження через неправильне паркування. Чоловік у відповідь розлютився і почав словесно ображати жінку, після чого та покликала на допомогу свого чоловіка.

Її чоловік прийшов на місце за кілька хвилин і вступив із опонентом у суперечку. Порушник ПДР у результаті вдарив його по обличчю, раптово дістав пістолет і одного разу вистрілив у його бік.

На щастя, внаслідок інциденту ніхто не постраждав.

Патрульні, що прибули на місце, затримали хулігана, а слідчо-оперативна група Дніпровського управління поліції задокументувала злочин. Було відкрито кримінальне провадження за фактом хуліганства, вчиненого із застосуванням вогнепальної зброї.

Фігурантом виявився 48-річний місцевий мешканець. Зброя, з якої він стріляв, була відправлена на експертизу. А підозрюваного посадили в СІЗО на час розслідування.

Тепер йому світить від трьох до семи років ув'язнення.

Як раніше писали "Коментарі", на Теремках чоловік   смертельно побив літнього перехожого за допомогою біти. За даними слідства, він прогулювався районом зі своїм товаришем, коли помітив на одній із лав відпочиваючого 66-річного пенсіонера. Зловмисник спробував його зігнати і сказав піти відпочивати до іншого місця. У ході словесної суперечки порушник взяв дерев'яну биту і завдав безліч ударів пенсіонеру. Однак через безліч отриманих травм чоловік помер у лікарні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Гошо

24 липня 2023, 17:49

Куля відрикошетила від ребра і впала на траву, постраждалий не постраждав

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися