Потужну лабораторію з виготовлення наркотиків закрили у Києві (ФОТО)

Подробиці розповіли у столичній поліції та прокуратурі

У центрі Києва викрили та ліквідували масштабну нарколабораторію. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію столичної поліції та Київської міської прокуратури.

За даними Національної поліції України у Києві, поліцейські Печерського управління поліції за оперативного супроводження Служби безпеки України та процесуального керівництва Печерської окружної прокуратури викрили організаторів лабораторії, де виготовляли метадон. Під час обшуків у двох "лаборантів" вилучили 142 кілограми готового до продажу наркотику, а також близько 150 кілограмів прекурсорів та обладнання. Вартість вилученого "товару" оцінили у понад 1,4 мільйони доларів.

Двох фігурантів кримінального провадження затримали в Київській області. Чоловіки 1976 та 1978 років народження виявилися мешканцями регіону. Затриманим готуються повідомити про підозри за кількома статтями Кримінального кодексу України. Санкція найбільш тяжкої статті ККУ передбачає покарання на строк від шести до десяти років тюрми. Інших учасників наркобізнесу встановлюють.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області незаконно видобували корисні копалини у промислових масштабах. Слідство встановило, що організатором схеми незаконного видобутку піску виявився засновником низки підприємств, основним видом діяльності яких була продаж будівельних матеріалів. До "бізнесу" він залучив ще чотирьох спільників. Подробиці — за посиланням.

Нагадаємо, у Києві прикордонники та прокурори за силової підтримки бійців прикордонного загону "Дозор" провели низку обшуків у "чорних фармацевтів". "Бізнесмени" продавали іноземні фальсифіковані лікарські засоби від тяжких хвороб. Під час обшуків правоохоронці виявили ліки вартістю понад п’ять мільйонів гривень, деякі з них у роздрібній торгівлі коштують по п’ять тисяч доларів за упаковку.

Читайте також, як переодягнений в жінку киянин вкрав пів мільйона доларів.

Джерело: https://t.me/gunpKyiv/893


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися