У Києві суд виніс вирок фанату СРСР, який поширював комуністичну символіку (ФОТО)

У суді обвинувачений свою вину не визнав

Столичний суд оголосив вирок киянину, який поширював та публічно використовував комуністичну символіку. Про це повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури, передають "Коментарі".

У Києві суд виніс вирок чоловіку за фактом поширення та публічного використання комуністичної символіки тоталітарного режиму. Прокуратура довела, що обвинувачений на власній сторінці у соціальній мережі систематично поширював публікації, в яких містяться ознаки пропаганди комуністичного тоталітарного режиму та зображення комуністичної символіки.

З жовтня до грудня 2022 року чоловік розміщував публікації на своїй сторінці у соцмережі, в яких поширював зображення герба СРСР, портрети керівників комуністичного режиму, листівки з привітаннями з радянськими святами, супроводжуючи такі публікації особистими коментарями.

У суді обвинувачений не визнав своєї вини та не розкаявся у вчиненому. Подільський районний суд Києва визнав обвинуваченого винним у поширенні комуністичної символіки та пропаганді тоталітарного режиму. Чоловіка засуджено до одного року і шести місяців позбавлення волі з конфіскацією всього майна.


Як раніше писали "Коментарі", у Києві суд виніс вирок наркоторговцю кокаїном. Минулого літа київські поліцейські викрили та затримали уродженця РФ, який займався наркобізнесом у столиці. Наступні 10 років зловмисник проведе у в’язниці.

Нагадуємо, що у Святошинському районі Києва впіймали чоловіка, який влаштував стрілянину. Заявник розповів поліції, що бачив двох чоловіків, один з яких двічі вистрілив у повітря з пістолета. Поліцейські обстежили прилеглу територію, та в одному з дворів побачили двох громадян, схожих за орієнтуванням. Під час спілкування з чоловіками інспектори помітили в одного з них предмет схожий на пістолет, що виглядав із кишені.

Читайте также