У Святошинському районі Києва влаштували стрілянину (ФОТО)

Що відомо про інцидент від очевидців та поліції

У Святошинському районі Києва впіймали чоловіка, який влаштував стрілянину. Про інцидент розповіли у столичній поліції, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, про те, що напередодні, у четвер, 27 липня, у Святошинському районі Києва було чутно постріли, повідомили очевидці. На місце події прибули патрульні батальйону ТОР. Заявник розповів, що бачив двох чоловіків, один з яких двічі вистрілив у повітря з пістолета.

"Поліцейські обстежили прилеглу територію, та в одному з дворів побачили двох громадян, схожих за орієнтуванням. Під час спілкування з чоловіками інспектори помітили в одного з них предмет схожий на пістолет, що виглядав із кишені", — йдеться в повідомленні Патрульної поліції Києва.

Чоловік пред'явив дозвіл на зброю, однак як з'ясували поліцейські, документ протермінований. Патрульні затримали порушника та викликали на місце слідчих Святошинського управління поліції для з'ясування всіх обставин події.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Вишгородському районі Київщини сталася смертельна ДТП. Водій мікроавтобуса врізався в дерево.

Нагадаємо, що у Києві затримали винуватця смертельної дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася на блокпості. Під час дії комендантської години у Святошинському районі водій збив військовослужбовців Національної гвардії України Подробиці ДТП, фото та відео — за посиланням.

Читайте також, що у Київській області сталася масштабна ДТП з автобусом, постраждало багато людей.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися