На Київщині сталася смертельна ДТП (ФОТО)

Що відомо про трагічну подію

У Вишгородському районі Київщини сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Національної поліції України в регіоні.

За даними правоохоронців, трагічна подія сталася між селом Рудня-Шпилівська та селищем Іванків.

"Водій мікроавтобуса Mercedes-Benz не обрав безпечної швидкості й не впорався з керуванням — автомобіль виїхав на зустрічну смугу руху, з’їхав у кювет та зіткнувся з деревом", — йдеться в повідомленні Національної поліції України у Київській області.

Від отриманих травм внаслідок аварії 50-річний мешканець селища Іванків помер на місці ДТП.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області в селищі Козин в елітному заміському комплексі відпочинку сталася масштабна пожежа, яка вщент знищила заклад. Горів Queen Country Club. Вогонь повністю охопив ресторан, лазню, столову та дитячу кімнату. Техніка рятувальників не могла під'їхати до осередку пожежі. Загасити вогонь у заміському комплексі вдалося лише за чотири години. Внаслідок пожежі постраждало двоє людей.

Нагадаємо, у Вишгородському районі Київщини сталася смертельна ДТПНа автомобільній трасі Київ — Вишгород — Десна легковик зіткнувся з мотоциклом. Аварія сталася, коли водій автомобіля Subaru здійснював поворот ліворуч. У цей момент мотоцикліст по зустрічній смузі руху почав обганяти колону автівок та в’їхав у Subaru. Внаслідок ДТП 30-річний водій мотоцикла Yamaha загинув на місці, а його 23-річну пасажирку госпіталізували до лікарні.

Дивіться відео, як на мосту Патона у Києві сталася масштабна ДТП.

Читайте також, як п’яний водій в центрі Києва скоїв смертельну ДТП.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися