Під Києвом легковик на смерть збив мотоцикліста (ФОТО)

Що відомо про смертельну аварію

У Вишгородському районі Київщини сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Національної поліції України у Київській області.

За даними правоохоронців, автомобільній трасі Київ — Вишгород — Десна легковик зіткнувся з мотоциклом. На місці ДТП працювали медики швидкої допомоги та поліцейські. Аварія сталася, коли водій автомобіля Subaru здійснював поворот ліворуч. У цей момент мотоцикліст по зустрічній смузі руху почав обганяти колону автівок, які зупинилися за цією іномаркою, та в’їхав у Subaru.

Внаслідок ДТП 30-річний водій мотоцикла Yamaha від отриманих травм загинув на місці, а його 23-річну пасажирку госпіталізували до лікарні. Про її стан нічого невідомо. В поліції Київської області оприлюднили фото з місця смертельної ДТП.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві через ремонтні роботи поїзди Кільцевої електрички змінять розклад руху по маршрутам. За інформацією Kyiv City Express, ремонтні роботи заплановані по станції Борщагівка. Тут з 17 по 23 липня ремонтуватимуть стрілочні переводи. Роботи будуть вести переважно вночі, однак це зачепить розклад крайніх рейсів кільцевої електрички. Подробиці — за посиланням.

Нагадаємо, у Василькові сталася ДТП з перекиданням іномарки на інші автівки. Внаслідок аварії постраждала 45-річна жінка. Водій автомобіля Audi, виїжджаючи на головну дорогу, не надав перевагу в русі авто Peugeot. В результаті відбулося зіткнення та останній перекинувся на припарковані транспортні засоби.

Читайте також, що в Бучанському районі Київщини сталася смертельна ДТП.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Саша

10 липня 2023, 22:42

Вы вообще читаете свои заголовки? Хотя вопрос некорректен. Правильно так: вы вообще читаете?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися