На мосту Патона у Києві сталася масштабна ДТП (ВІДЕО)

Що відомо про аварію від правоохоронців

У Києві на мосту Патона сталася масштабна дорожньо-транспортна пригода за участі трьох автомобілів. Про аварію розповіли в Патрульній поліції столиці, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, на мосту Патона сталася ДТП за участі Hyundai Sonata, Skoda Octavia та Geely FE-1. Внаслідок зіткнення автомобілі перекрили декілька смуг для руху. На місці аварії працювали мотопатрульні. Поліцейські з'ясували, що до ДТП може бути причетна ще одна автівка — Skoda Fabia, водій якої створив аварійну обстановку на дорозі та поїхав з місця.

Патрульні інспектори склали на керманича Hyundai адміністративний протокол за порушення Правил дорожнього руху, що призвело до аварії, та передали інформацію стосовно зниклого автомобіля колегам з відділу розшуку та опрацювання матеріалів ДТП. В Патрульній поліції столиці також оприлюднили відео аварії на мосту Патона. 


Окрім того, сьогодні, 13 липня, в Патрульній поліції Києва повідомили, що через ДТП на бульварі Миколи Міхновського, навпроти будинку №6, ускладнений рух транспорту в напрямку мосту Патона. Водіїв закликали зважайте на цю інформацію під час планування маршруту руху.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Обухівському районі Київщини сталися кілька ДТП, в яких травмовані діти. У Василькові автомобіль Chevrolet збив школяра на пішохідному переході. За кермом автівки була 44-річна жінка. Внаслідок іншої аварії за участю автомобілів Kia та Honda обидва легковики злетіли в кювет. Постраждало четверо людей, серед яких діти.

Нагадаємо, у Вишгородському районі Київщини сталася смертельна ДТПНа автомобільній трасі Київ — Вишгород — Десна легковик зіткнувся з мотоциклом. Аварія сталася, коли водій автомобіля Subaru здійснював поворот ліворуч. У цей момент мотоцикліст по зустрічній смузі руху почав обганяти колону автівок та в’їхав у Subaru. Внаслідок ДТП 30-річний водій мотоцикла Yamaha загинув на місці, а його 23-річну пасажирку госпіталізували до лікарні.

Читайте також, що в Бучанському районі Київщини сталася смертельна ДТП.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися