У Київській області сталася масштабна ДТП з автобусом (ФОТО)

В аварії постраждало багато людей

У Київській області сталася дорожньо-транспортна пригода за участі автобуса та легкового автомобілю. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію регіональної поліції.

За даними правоохоронців, аварія сталася у Бориспільському районі Київської області, однак де саме — поки що невідомо.

"Водій автомобіля Daewoo не надав переваги в русі автобусу, внаслідок чого відбулося зіткнення та останній перевернувся", — повідомили в поліції.

Внаслідок ДТП травмовані дев’ятеро людей, троє з яких знаходяться в тяжкому стані. Одна жінка втратила кінцівку ноги, ще одна отримала травми хребта. Інші подробиці аварії поліцейські не повідомляють. Однак правоохоронці оприлюднили фото з місця дорожньо-транспортної пригоди та закликали всіх учасників дорожнього руху дотримуватися правил безпеки.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Вишгородському районі Київщини сталася смертельна ДТП. Водій мікроавтобуса врізався в дерево.

Нагадаємо, що у Києві затримали винуватця смертельної дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася на блокпості. Під час дії комендантської години у Святошинському районі водій збив військовослужбовців Національної гвардії України Подробиці ДТП, фото та відео — за посиланням.

Дивіться відео, як на мосту Патона у Києві сталася масштабна ДТП.

Читайте також, як під Києвом вантажівка на смерть збила охоронця підприємства.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися