У Києві водій на блокпосту збив військових (ФОТО, ВІДЕО)

Що відомо про ДТП від поліції та прокуратури

У Києві затримали винуватця смертельної дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася сьогодні, 25 липня, на блокпості. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської міської прокуратури та столичної поліції.

За даними прокуратури, ДТП сталася у Святошинському районі столиці близько опівночі. Слідчі встановили, що водій автомобіля в період дії комендантської години рухався по проспекту Берестейському та збив військовослужбовців Національної гвардії України, які несли службу на блокпосту. Внаслідок ДТП один військовий від отриманих травм помер. Інший — госпіталізований у важкому стані. Водія затримали на місці події.

В Національній поліції України у Києві повідомили, що затриманий 23-річний водій збив на смерть одного військовослужбовця та ще двох травмував.

"Водій легковика на великій швидкості скоїв наїзд на солдат Нацгвардії та протаранив дві автівки. Внаслідок ДТП один військовослужбовець загинув на місці, іншого госпіталізували у лікарню, ще одного військовослужбовця лікарі оглянули на місці", — йдеться в повідомленні поліції столиці.

Правоохоронці встановили, що водій на великій швидкості збив двох військовослужбовців Національної гвардії України, які несли службу на блокпосту. Далі автомобіль протаранив ще дві припарковані автівки, в одній з яких знаходився військовий територіального центру комплектування. Внаслідок ДТП 49-річний військовий від отриманих травм загинув на місці, 26-річний військовий з травмами різного ступеня тяжкості госпіталізований. Ще один постраждалий військовий отримав медичну допомогу на місці ДТП. Алкоголю в організмі у водія не виявили. Подальші експертизи встановлять, чи перебував він під дією наркотиків.


Слідчі дії тривають. Затриманому водію загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортом на строк до трьох років або без такого.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області в селищі Козин в елітному заміському комплексі відпочинку сталася масштабна пожежа, яка вщент знищила заклад. Горів Queen Country Club. 

Нагадаємо, у Вишгородському районі Київщини сталася смертельна ДТПНа автомобільній трасі Київ — Вишгород — Десна легковик зіткнувся з мотоциклом. 

Дивіться відео, як на мосту Патона у Києві сталася масштабна ДТП.

Читайте також, як п’яний водій в центрі Києва скоїв смертельну ДТП.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися