У Києві суд виніс вирок фанату СРСР, який поширював комуністичну символіку (ФОТО)

У суді обвинувачений свою вину не визнав

Столичний суд оголосив вирок киянину, який поширював та публічно використовував комуністичну символіку. Про це повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури, передають "Коментарі".

У Києві суд виніс вирок чоловіку за фактом поширення та публічного використання комуністичної символіки тоталітарного режиму. Прокуратура довела, що обвинувачений на власній сторінці у соціальній мережі систематично поширював публікації, в яких містяться ознаки пропаганди комуністичного тоталітарного режиму та зображення комуністичної символіки.

З жовтня до грудня 2022 року чоловік розміщував публікації на своїй сторінці у соцмережі, в яких поширював зображення герба СРСР, портрети керівників комуністичного режиму, листівки з привітаннями з радянськими святами, супроводжуючи такі публікації особистими коментарями.

У суді обвинувачений не визнав своєї вини та не розкаявся у вчиненому. Подільський районний суд Києва визнав обвинуваченого винним у поширенні комуністичної символіки та пропаганді тоталітарного режиму. Чоловіка засуджено до одного року і шести місяців позбавлення волі з конфіскацією всього майна.

picture

Як раніше писали "Коментарі", у Києві суд виніс вирок наркоторговцю кокаїном. Минулого літа київські поліцейські викрили та затримали уродженця РФ, який займався наркобізнесом у столиці. Наступні 10 років зловмисник проведе у в’язниці.

Нагадуємо, що у Святошинському районі Києва впіймали чоловіка, який влаштував стрілянину. Заявник розповів поліції, що бачив двох чоловіків, один з яких двічі вистрілив у повітря з пістолета. Поліцейські обстежили прилеглу територію, та в одному з дворів побачили двох громадян, схожих за орієнтуванням. Під час спілкування з чоловіками інспектори помітили в одного з них предмет схожий на пістолет, що виглядав із кишені.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Олек

30 липня 2023, 13:42

Забули комуняки з гебнявими, за млн убитих в таборах ГУЛАГУ та психлікарні від КДБ для інікомислячих, за млн кріпосних селян БЕЗпаспортних при таборі савєцкам (почали давати мінімум паспортів у 1972 році), за сім’ї «ворогів народа», які були кинуті в ПОЛОН до союзників комуністів, - гітлерівців з 1941 року…. Ось такі вони, СРАТЬітєлі комунізму, в ТАБОРІ САВЄЦКАМ… Щетельней ТАФАРІЩ, пропаганду ліпити треба із лайна і хмизу на КРОВІ МЛН ЛЮДЕЙ!! Пол Пот достойний продовжувач з хуйвенбінами ідей сраліна-льоніна!! Слава Захисникам України і їх Сім'ям!!

юрий

30 липня 2023, 10:34

Радянська влада відтворила економіку в післявоєнний час, побудувала атомні електростанції, створила космічну галузь, розпочала житлове будівниство, забезпечила безкоштовні освіту і медицину. підняла науку і багато чого іншого. За радянських часів значно виросла чисельність населення. І тут з"являються самостійники і незаледники, які починають систематично і планомірно обпльовувати наше минуле. не вдаривши палець лб палелець, щоб побудувати багату і процвітаючу Україну. Навпаки, вони приклали всі сили, щоб розграбувати те, що дісталося від радянських часів. Блюзніство найвищого рівня. І тепер ці самостійники присвоїли право судити тих, хто жив, працював, збагачував своєю працею Україну піднімаючи національне багаство нашої країни. Сволота, яка добралася до влади сьогодні показує свої пазурі. Але прийде інший час і тоді побічимо,куди будуть тікати ті , хто сьогодні вмсунув голову цьуючи всіх, кого тільки можна причому безкарно.

Сергій

30 липня 2023, 10:01

В СССР під час другої світової війни такого покидька засудили б до розстрілу. І виконали б вирок без зволікань.

Віктор

30 липня 2023, 09:44

Це все добре, але чому не виправдовують тих, хто під час Великої Вітчизняної війни знищував комуністів, Адже ті знищували український народ, знищили пам'ять і правду про козацтво і тих хто був причетний до козацтва.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися