Поліцейські затримали киянина, який жорстоко вбив банкіра та спалив тіло (ВІДЕО)

На Чернігівщині затримали киянина, підозрюваного у жорстокому вбивстві

На Чернігівщині поліцейські затримали 51-річного киянина, підозрюваного у жорстокому вбивстві. У своєму заміському будинку зловмисник вбив 49-річного товариша, а тіло вивіз до Чернігівської області та спалив. Про це повідомляє поліція Чернігівської області, передають "Коментарі".

У селі Нічогівка Козелецької селищної громади місцева мешканка знайшла сліди згарища біля місцевого кладовища, де виявила людські кістки та череп. На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група та виявила людські рештки та низку речових доказів, зокрема сліди взуття та автомобільних коліс, а також залишки взуття 45-го розміру.

Під час розслідування вдалося встановити особу загиблого - 49-річного банкіра із Києва. За даними поліції, він був управляючим одного з банків у столиці, але вже декілька років не працював. Востаннє чоловік виходив на зв'язок 12 липня, після чого про його зникнення повідомила сестра. З'ясовано, що напередодні зникнення чоловік відпочивав зі своїм товаришем, після чого зв'язок з ним обірвався. 

28 липня за сприяння спецпідрозділу КОРДу поліцейські затримали підозрюваного у вбивстві. Чоловік, який є директором інвестиційного фонду зі статутним капіталом понад 500 мільйонів гривень, здійснив напад на товариша під час спільного вживання алкоголю. Він скоїв жорстоке вбивство, забивши товариша до смерті поліном, а потім спалив тіло, щоб приховати злочин.

Затриманому вже оголошено підозру у скоєнні злочину, йому загрожує позбавлення волі на строк до 15 років.

Як раніше писали "Коментарі", у зв'язку з вибухом у Шевченківському райсуді Києва повідомлено про підозру п’ятьом правоохоронцям. В приміщенні суду арештант використав вибухові засоби, що призвело до його загибелі, поранення співробітників поліції та пошкодження приміщення та майна суду. Підозрюваним співробітникам СІЗО інкриміновано службову недбалість, а військовослужбовцям Нацгвардії – порушення статутних правил вартової служби чи патрулювання.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися