Чоловік на самокаті влаштував стрілянину у Києві (ФОТО)

Що про подію розповіли правоохоронці

Столичні поліцейські розшукали чоловіка, який стріляв у автомобіль. Про це розповіли в Національній поліції України у Києві, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, стрілянина сталася на вулиці Преображенській у Солом’янському районі Києва. Невідомий чоловік вистрілив у лобове скло автомобіля "ВАЗ". На місце події виїжджала слідчо-оперативна група районного управління поліції.

"Перетинаючи дорогу на пішохідному переході, фігурант самокатом наїхав на автомобіль потерпілого, після чого водій зробив йому зауваження. Критика не сподобалась чоловікові, тож він вистрелив з травматичного пістолета у лобове скло легковика та втік", — заявили в поліції.

Поліцейські, оглянувши автомобіль заявника, знайшли гільзу. Згодом оперативники зупинили стрілка на вулиці Кавказькій неподалік від місця проживання, а слідчі вилучили у нього травматичний пістолет. Порушником виявився киянин 1987 року народження. Даний факт внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Чоловіку інкримінують хуліганство. Йому повідомлено про підозру. Санкція статті передбачає від трьох до семи років тюрми.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Святошинському районі Києва впіймали чоловіка, який влаштував стрілянину. Заявник розповів, що бачив двох чоловіків, один з яких двічі вистрілив у повітря з пістолета. Поліцейські обстежили прилеглу територію, та в одному з дворів побачили двох громадян, схожих за орієнтуванням. Подробиці — за посиланням.

Нагадаємо, у Києві провели низку обшуків у "чорних фармацевтів". "Бізнесмени" продавали іноземні фальсифіковані лікарські засоби від тяжких хвороб. Під час обшуків правоохоронці знайшли ліки вартістю понад п’ять мільйонів гривень, деякі з них у роздрібній торгівлі коштують по п’ять тисяч доларів за упаковку.

Читайте також, як у Святошинському районі Києва влаштували стрілянину.

Читайте также