У Київській області закрили мережу борделів (ВІДЕО)

Сутенерський "бізнес" організували жінки

У Київській області викрили мережу борделів, яку контролювали жінки. Про це розповіли в регіональній поліції та Київській обласній прокуратурі, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, "бізнес" з надання інтимних послуг за гроші організувала 38-річна мешканка Бориспільського району Київської області. Допомагали їй контролювати підпільні заклади з надання послуг сексуального характеру двоє спільниць 22 та 31 років.

Сутенерки підбирали привабливих дівчат для зайняття проституцією, спілкувалися з клієнтами та організовували зустрічі. Рекламу борделів розміщували в інтернет. Вартість секс-послуг становила 3,5-5 тисяч гривень за годину та 18-20 тисяч гривень за добу. Половину доходу працівниці порнобізнесу віддавали сутенеркам.

Під час обшуків правоохоронці вилучили понад 300 тисяч гривень, близько 64 тисяч доларів та майже 4 тисячі євро, а також ноутбуки, флешки з порнографією та інші речові докази. За фактом сутенерства та втягування осіб в проституцію трьом жінкам повідомили про підозру. Їм загрожує до семи років тюрми.

іномарка під час обгону врізалась у припаркований легковий автомобіль Fiat, біля якого стояли двоє людей. Від удару BMW автомобіль Fiat збив пішоходів. Обидва автомобілі розтрощені. Серед травмованих пішоходів — 33-річний чоловік та 70-річна жінка.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в літньому таборі, розташованому в селі під Києвом, через недбалість тренера загинула дитина. Подробиці трагедії — за посиланням.

Читайте також, як чоловік на самокаті влаштував стрілянину у Києві.

Читайте также