Стали відомі подробиці загибелі дитини у таборі під Києвом (ВІДЕО)

Що розповіли про трагедію в поліції

В літньому таборі, розташованому в селі під Києвом, через недбалість тренера трагічно загинула дитина. Про це заявив начальник Національної поліції України в Київській області Андрій Нєбитов, передають "Коментарі".

За його словами, трагедія сталася у четвер, 3 серпня, в селі Ходосівка в Обухівському районі Київської області. На території елітного відпочинкового комплексу потонув десятирічний хлопчик. Правоохоронці встановили, що дитина перебувала у літньому таборі. Цей заклад працював з порушенням вимог чинного законодавства, без документів на працевлаштування працівників та укладання договору з батьками.

"Вчора ми отримали повідомлення про те, що зник хлопець десяти років на території Обухівського району. Первинно виїхала слідчо-оперативна група і розібралися в тому, що там знаходився так званий "дитячий табір", де було дуже багато дітей. Фактично після купання в озері один з хлопців не вийшов", — заявив у відеокоментарі Нєбитов.

До пошуків дитини залучили водолазів, які дістали тіло загиблого хлопця з водойми. Глибина цього озера становить дев’ять метрів.

"Він втопився. І ми зрозуміли, що цей так званий "дитячий табір", який зі всієї України через оголошення в мережі Інтернет зібрав дітей і просто начебто здійснювали їхнє тренування. Розібралися, що "тренування" здійснювалися з 2017 року за усною домовленістю з господарем", — розповів керівник регіональної поліції.

Тренера, який кинув дітей в небезпеці, затримали. Йому оголосили підозру за фактом залишення в небезпеці, що спричинило смерть дитини. Слідчі дії тривають.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що під Києвом під час відпочинку на території елітного спортивно-розважального комплексу потонув десятирічний хлопчик. Подробиці трагедії від рятувальників — за посиланням.

Нагадаємо, у Києві повідомлено про підозру посадовцям Державної служби з надзвичайної ситуації України через авіакатастрофу в Броварах, в якій загинули багато високопосадовців. У Державному бюро розслідувань заявили, що повідомлено про підозру посадовцям ДСНС, через дії яких в авіакатастрофі загинуло керівництво Міністерства внутрішніх справ України та цивільні громадяни.

Читайте також, як посадовця військової адміністрації Києва викрили на схемі виїзду ухилянтів за кордон



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися